Коломия До сайту

Розгляд справи волонтера-афериста Хемича відклали

Попереднє судове засідання по справі псевдоволонтера Віталія Хемича скасували в останній момент. Сьогодні , 22 березня, розгляд справи продовжили, але почути допит підсудного так і не вдалося.

Яка причина – знають наші колеги з Інформатор Калуш.

Незважаючи на повітряну тривогу, Калуський міськрайонний суд продовжив розгляд справи про обвинувачення Віталію Хемичу у незаконному використанні благодійних пожертв з метою отримання прибутку та шахрайстві (ч. 3  ст. 201-2, ч. 1 ст. 190, ч. 2 ст. 190 Кримінального Кодексу України).

Під час сьогоднішнього засідання головуюча Олександра Кардаш надала слово прокурору для продовження дослідження письмових доказів по справі. Тоді прокурор подала на огляд ряд процесуальних документів й характеризуючих даних, які підтверджують обставини вчинення обвинуваченим кримінальних правопорушень. Щодо приєднання цих документів до матеріалів справи адвокат Віталія Хемича не заперечив.

Розгляд справи горе-волонтера триває понад шість місяців. Загалом судом було досліджено 5 томів справи.

На цьому засіданні мав відбутися допит підсудного. Але його адвокат заявив клопотання про відкладення розгляду справу, аргументуючи це тим, що Віталію Хемичу потрібно підготуватися до свого виступу.

Суддя Олександра Кардаш назначила наступне судове засідання на 19 квітня о 13:00.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237