Коломия До сайту

У Франківську водій джипа збив собаку і поїхав – тварина померла

21 березня біля однієї з кав’ярень Івано-Франківська Volkswagen Touareg збив собаку. Від отриманих травм тварина померла у ветеринарній лікарні.

Пише Інформатор, посилаючись на Курс.

Коли водія знайшли, він відмовився оплатити лікування Кенгуру. Таке ім’я собаці дали власники кав’ярні, які її годували і доглядали.

Кенгуру доправили до ветклініки, власники звернулися до поліції. На камерах відеоспостереження побачили, що собаку справді збив Volkswagen Touareg, встановили особу водія і запропонували допомогти тварині. Але водій відмовився.

“Ми набрали його, поцікавились його самопочуттям та станом після автопригоди та втечі з місця ДТП. Ця особа, ім’я якої нам та поліції вже відоме, у телефонній розмові підтвердила, що бачила у камеру заднього виду лежачого собаку, який перед цим біг за автівкою. Проте на нашу пропозицію вчинити по-людськи й повернутись та посприяти лікуванню нашої Кенгуру водій відповів так, цитуємо: “Я виїжджаю, собака лежить. Друга собака біля неї. То як я її маю – вийти, зупинитись і пульс у неї перевірити?”, а також “Ну, то чого я їй маю оплачувати лікування, якщо та собака бігає-кидається під колеса, заскочила мені під колеса, то що – я маю оплачувати їй лікування?!”. Фіналом цієї бесіди стало наступне: “Оплачувати лікування якоїсь дворової собаки, яка скочила під колеса, – не маю бажання”, – кажуть власники.

Від отриманих травм серце Кенгуру зупинилося у клініці – їй діагностували зміщення тазу, розрив легень, численні поранення та внутрішню гематому. Завтра тварину заберуть і поховають.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237