Інформатор Коломия

ВЛАДА

“Не так я його вчив” – Богдан Станіславський підтвердив відпочинок сина на Балі

Понад тиждень мережами гуляє інформація про лакшері-відпочинок сина міського голови Богдана Станіславського в Індонезії. Ті, кого зачепила така поведінка в часі війни, зачислили юного Олега Станіславського до так званого “Батальйону Монако”.

Як прокоментував це мер Коломиї – знає Інформатор.

У Богдана Станіславського двоє повнолітніх синів і доволі успішний родинний бізнес.

До листопада 2020 року мер Коломиї Богдан Станіславський був директором ТзОВ “Станіславський”. Підтвердження цьому можна знайти на офіційному сайті Коломийської міської ради у біографії міського голови.

З 4 листопада 2020 року управління перейняв, очевидно, син – Олег Богданович Станіславський. Серед засновників частки також мають Любов Василівна Станіславська (перша леді Коломиї) та їхній син Юрій.

Молодий бізнесмен Олег Станіславський нещодавно засвітився на фото та відео з відпочинку в Індонезії у колі Young Business CluB вкупі зі своєю російськомовною (подейкують таки росіянкою) пасією Валерією.

До слова, стати членом Young Business Club може лише власник офіційно оформленого бізнесу з оборотом від 100 000$ на рік. На сторінці клубу в Instagram є декілька фотографій з відпочинку на Балі, де можна впізнати Олега Станіславського.

“Це син мера Коломиї Олег Станіславський, боєць батальйону «БАЛІ». Разом зі своєю пасією вони підкорюють джунглі, живуть на віллі, катаються на квадроциклах, займаються йогою, відвідують дискотеки на яхтах. Живуть в іншій реальності, для них нема війни” – писали у ТГ каналі “Батальйону Монако”.

За словами дописувачів, журналісти вже звернулися до державної прикордонної служби за інформацією, як син призовного віку Станіславського виїхав за кордон?

“Валерія – це ментор, наставник та мотиватор батальйону. Навчає «фокусіроваться на себе», та «меньше работать і больше зарабатівать», – писали у ТГ-каналі “Батальйону Монако”.

До слова, саме ця парочка викликала хвилю обурення своїм розкішним відпочинком у заміському гольф-клубі в розпал війни.

А тепер-от Балі… Сафарі, йога, дискотеки на яхті, вечірки, вся ця розкіш. Хвиля обурення спровокувала поширення інформації у колі знайомих та в спільнотах. Врешті з’явилась інформація на телеграм-каналі “Батальйон Монако”

Батальйон «Монако» — символічна назва державних службовців, депутатів Верховної Ради України, впливових бізнесменів та інших можновладців (і членів їхніх сімей), що виїхали за кордон до, або під час бойових дій між Україною та Російською Федерацією. Походить вона від заголовків матеріалів-розслідувань журналіста видання «Українська правда» Михайла Ткача: «Батальйон “МОНАКО”.

Пам’ятаємо, що через повномасштабне вторгнення росії в Україні запроваджено заборону на виїзд із країни чоловіків призовного віку. Яким Чином Олег виїхав з країни?

Після тижня пересудів і навіть прямих вимог пояснити, які лунали на зустрічі із міським головою біля Шевченківського озера, голова Коломийської громади таки знадився на пояснення. Мер нарікає, що син з ним не радився і він його так не вчив.

За цим одразу посипались коментарі коломиян.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору