Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Верховині відкрили меморіальну дошку на честь Андрія Дідківського

23 березня, у селищі Верховина відкрили меморіальну дошку на честь Андрія Дідківського— випускника Верховинського ліцею, учасника АТО, гранатометника гірсько-штурмового відділення , який загинув торік, 23 березня захищаючи територіальну цілісність України.

Пише Інформатор з посиланням на Верховинську селищну раду.

Вчора у храмі Успіння Пресвятої Богородиці священнослужителі громади відправили поминальний молебень за душу полеглого Героя України – Андрія Дідківського. Після якого духовенство здійснило чин освячення пам’ятного знаку полеглому Герою на фасаді Верховинського ліцею.

На церемонії відкриття меморіальної дошки були присутні рідні й друзі Андрія, педагоги та учні ліцею та місцева влада, котрі висловили велику вдячність матері Героя за те, що виховала справжнього патріота України, який віддав життя за Батьківщину.

Право відкрити меморіальну дошку надано рідним Андрія Дідківського – матері Валентині та брату Євгену.

 “Наразі найголовніше наше завдання – зберегти пам’ять про подвиги наших земляків та допомогти кожному військовослужбовцю і їх сім’ям”, – розповідає селищний голова.

Багато хороших та сумних слів було сказано під час години пам’яті присвяченому Андрієві – “Ангел, народжений серед людей”. Однак, загиблого Героя не повернути, але пам’ять про нього завжди житиме в наших серцях.

На завершення заходу присутні поклали квіти й лампадки до меморіальної дошки Андрія Дідківського та віддали шану Герою України на його могилі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору