Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Біля Шевченківського озера висадили алею пам’яті Героїв України

Сьогодні на березі Шевченківського озера зібралися родичі загиблих захисників з Коломийської громади та небайдужі мешканці, щоб закласти алею Героїв України. 

Інформатор також побував там.

Ще зовсім недавно на цьому місці було чимало тополь. Щоб територія не була такою порожньою, ініціативна група ветеранів війни разом із громадою міста вирішили висадити тут іменні дуби.

Це місце, де зможуть збиратися рідні полеглих військових та всі коломияни, щоб пам’ятати, яку ціну платить український народ у боротьбі за свободу.

“У місті будівель є достатньо, а це така затишна місцина, де можна побути в спокої і в тиші та без додаткових нагадувань робити зустрічі. Хтось буде приходити випадково, інші, щоб доглядати своє дерево. Це буде відволікати рідних загиблих від всяких думок. Оскільки дуби багаторічні, то висаджуючи цю алею, ми і творимо історію, й просто робимо добру справу. Наші хлопці загинули не для того, щоб постійно плакали, а щоб жили далі”, – каже мати загиблого Героя Наталя Тарабалка.

В майбутньому парк пам’яті хотіли б облагородити – встановити тут лавочки чи зробити алейки. Кожне дерево буде підписане іменем Героя, який віддав життя за нашу незалежність.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору