Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Соковиті та пісні пампушки до чаю: рецепт тижня

Якщо ви думали, чим потішити своїх рідних, то ми маємо чудову ідею: як щодо соковитих пісних пампушків за рецептом бабусі? Запевняємо, скуштувавши їх, вас попросять приготувати ще і ще.

Інформатор ділиться з вами способом приготування у деталях.

Інгредієнти:

  • вода – 0,5 л;
  • цукор – 0,5 стакана;
  • ванільний цукор – 1 уп;
  • олія – 0,5 стакана;
  • сіль (до смаку);
  • джріджі – 50 г;
  • борошно – 1 кг;
  • вишні, смородина – для начинки.

Спосіб приготування:

Змішайте цукор і ванільний цукор з олією. Потім влийте воду. Закип’ятіть і залиште, щоб охололо, але не повністю. Потім додайте дріжджі та поступово борошно. Замісіть тісто та залиште на 1 год, аби підійшло.

Потім розділіть тісто на кілька частин і починайте вимішувати. Для вирізання оберіть або спеціальну форму, або замініть її: стаканом, банкою чи чашкою. Залиште на 10 хв, щоби підійшли.

Якщо ви не проти поекспериментувати, тоді пропонуємо додати начинку на ваш смак. Ми обрали вишневе варення. Викладіть його на тісто і зробіть “колобка”. Швом покладіть до низу.

Смажити пампушки потрібно в гарячій олії. Для цього налийте її у каструлю, нагрійте і опустіть тісто у неї. Обсмажуйте з двох сторін до рум’яної скоринки.

Смачного!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору