Якщо ви думали, чим потішити своїх рідних, то ми маємо чудову ідею: як щодо соковитих пісних пампушків за рецептом бабусі? Запевняємо, скуштувавши їх, вас попросять приготувати ще і ще.
Інформатор ділиться з вами способом приготування у деталях.
Інгредієнти:
- вода – 0,5 л;
- цукор – 0,5 стакана;
- ванільний цукор – 1 уп;
- олія – 0,5 стакана;
- сіль (до смаку);
- джріджі – 50 г;
- борошно – 1 кг;
- вишні, смородина – для начинки.
Спосіб приготування:
Змішайте цукор і ванільний цукор з олією. Потім влийте воду. Закип’ятіть і залиште, щоб охололо, але не повністю. Потім додайте дріжджі та поступово борошно. Замісіть тісто та залиште на 1 год, аби підійшло.
Потім розділіть тісто на кілька частин і починайте вимішувати. Для вирізання оберіть або спеціальну форму, або замініть її: стаканом, банкою чи чашкою. Залиште на 10 хв, щоби підійшли.
Якщо ви не проти поекспериментувати, тоді пропонуємо додати начинку на ваш смак. Ми обрали вишневе варення. Викладіть його на тісто і зробіть “колобка”. Швом покладіть до низу.
Смажити пампушки потрібно в гарячій олії. Для цього налийте її у каструлю, нагрійте і опустіть тісто у неї. Обсмажуйте з двох сторін до рум’яної скоринки.
Смачного!
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com
Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237