Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Чернівцях помітили зелених папуг, які водяться в Африці

Із весняним потеплінням у Чернівецькій області помітили папуг Крамера. Вони зазвичай водяться у Південній Азії та Африці та здатні витримувати температуру до -20°.

Розповідає Інформатор з посиланням на користувачку Facebook Tatiana Gavrylova.

“Ні, це не Африка і не Шрі-Ланка)) Це Чернівці, Україна! Тільки сьогодні їх побачила, раніше тільки читала на протязі півтора року, що в Чернівцях розплодилися зелені папуги, і їх бачать люди на деревах з десяток і більше. Стала вивчати питання, і це дивовижно. Виявляється, що це не поодинокий випадок, у Європі останні роки все частіше стали помічати зелених папуг у різних місцях, де раніше вони не були помічені”, – пише вона.

Папуга Крамера – один із видів папуг, яких з давніх часів утримують в неволі. Вони здатні запам’ятовувати та імітувати різноманітні звуки, хоча за цими здібностями поступаються багатьом іншим папугам. У природі живуть до 25 років (є повідомлення і про більший вік).

Харчуються ці папуги плодами, горіхами, зернами. Можуть їсти також квіти, бруньки й зелені частини рослин, п’ють квітковий нектар.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору