Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї підозрюють жінку в обкраданні магазину електроніки та побутової техніки

Суддя Коломийського міськрайонного суду розглянула клопотання про застосування запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання стосовно жінки, підозрюваної у вчиненні кримінального правопорушення, а саме: привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Деталями справи ділиться Інформатор, опублікованої на платформі youcontrol.

Підозрювана з серпня 2021 року працювала завідувачкою складу магазину електроніки та побутової техніки “Ельдорадо” у Коломиї.

Суд встановив, що 29 листопада 2022 року вона незаконно привласнила три нові смартфони із укомплектуванням на суму понад 31 000 грн. Через місяць, 28 грудня, жінка викрала ще один новий телефон, вартістю майже 9 тис грн. Вже через 3 дні, 2 січня 2023 року, вона знову поцупила один смартфон, який коштує майже 6 тис грн. Ще три смартфони за понад 4 000, 8 000 та 12 000 гривень завідувачка привласнила наприкінці січня та на початку лютого.

Загалом жінка спричинила майнову шкоду на загальну суму 70 532 гривні.

У вчиненні зазначеного кримінального правопорушення підозрюється жителька Коломийського району, громадянка України, заміжня, на утриманні має одну малолітню дитину, з вищою освітою, не працює, депутатом та інвалідом не являється, раніше не судима.

Суд ухвалив запобіжний захід у виді особистого зобов’язання на строк два місяці – по 22 травня 2023 року.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору