Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Верховині презентували фільм земляка Любомира Левицького “Йди за мною”

24 березня у актовому залі Верховинського ліцею відбувся показ документального фільму Любомира Левицького “Йди за мною”. На кінопоказ прийшли представники обласної і районної влади, учнівська молодь, рідні, друзі та верховинці. З метою охоплення більшої аудиторії прем’єра стрічки тривала у два етапи.

Пише Інформатор з посиланням на Верховину сьогодні.

Кінокартина “Йди за мною” розповідає про унікальну рятувальну операцію бійців 93-ї бригади “Холодний Яр” під Ізюмом на Харківщині. Фільм ґрунтується на реальних кадрах, знятих дронами під час рятувальної операції, яку проводили військові. Як зазначає команда авторів фільму, він є доказом воєнних злочинів російської армії проти українського цивільного населення.

“У картині знялися реальні учасники подій – врятовані люди погодилися взяти участь та пережити той жах знову, щоби весь світ дізнався про неймовірний подвиг ЗСУ та у такий спосіб подякувати їм за життя”,— розповідає Любомир Кобильчук.

Тридцять хвилин такої напруги закарбуються в пам’яті на все життя. Режисерові вдалось поєднати документалістику з неймовірно цікавим художнім підходом до розповіді цієї історії.

Хто хоче подивитися фільм переходіть за посиланням.

Поширюємо своє рідне і працюємо задля перемоги!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору