Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Блогерам, які організовували п’яні вечірки, продовжили тримання під вартою

Організаторам “п’яних вечірок” – Андрію Ярині та Ярославу Домбровському – продовжили тримання під вартою до 1 травня. Їх підозрюють у проведені вечірок у Києві із сексуальним знущанням з дівчат.

Пише Інформатор, посилаючись на Суспільне.

Шевченківський райсуд Києва 3 лютого обрав Андрію Ярині та його другові Ярославу Домбровському запобіжний захід – тримання під вартою до 1 квітня без внесення застави. Андрію Ярині – без внесення застави, а Ярославу Домбровському – із заставою в 402 тисяч гривень.

Троє потерпілих дівчат написали заяви до поліції. Вони розповідають про два епізоди сексуального насилля, а також виготовлення та розповсюдження порнографії.

“До 1 травня такий запобіжний захід тому, що триває досудове розслідування до цього дня. Далі воно або буде продовжене, або завершене і почнеться розслідування по справі. По Домбровському, ймовірно, будуть оскаржувати рішення”, – сказав прокурор Максим Дергачов.

24 березня третьому фігуранту у справі “пʼяних” вечірок у Києві Олегу Захарову суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. Суд визначив заставу в розмірі 402 600 гривень, яку внесли, але невідомо чи звільнили його з під варти.

Фото – Суспільне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору