Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На дорозі Р-24 в Нижньовербізькій громаді триває ремонт мосту

На двох мостах дороги державного значення Р-24 зараз тривають ремонтні роботи. Один неподалік Коломиї – в Нижньовербізькій громаді, а іншій – на межі Івано-Франківщини та Тернопільщини.

Деталями ділиться Інформатор, посилаючись на Службу автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Щодо ремонту мосту в Нижньому Вербіжі, то там вже змонтовано перехідні плити, проведено підготовчі роботи для влаштування гідроізоляції проїзної частини та бетонування тротуару. Його планують заасфальтувати і встановити огородження. Потім перейдуть до ремонту правої частини мосту.

Також ведуться роботи на дорозі “Татарів – Кам’янець-Подільський”. Ремонтують міст через Дністер, що з’єднує Івано-Франківську і Тернопільську області. За роки там утворилися глибокі вибоїни. Старе покриття вже зняли, далі будуть стелити новий шар асфальтобетону. Передбачено ремонт деформаційного шва на підході до мосту.
Начальник САДу зазначив, що кілька років тому провели поточний середній ремонт дороги Р-24 у Надвірнянському, Верховинському і Косівському районах та від Коломиї до межі з Тернопільщиною.

Транспорту дозволяють проїзд по мостах, але водіїв просять зважати на попереджувальні дорожні знаки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору