Інформатор Коломия

ВЛАДА

Щоб не тільки назва гарна: коломияни просять ремонту на вулиці Бетховена

Щоразу під новиною про відремонтовану вулицю – десятки закликів від місцевих мешканців, аби влада звернула увагу і на дороги у інших мікрорайонах. Так і мешканці вулиці Бетховена просять поточного ремонту дороги.

Повідомляє Інформатор.

Раніше ми звертали увагу міських комунальників на вулиці письменників – Сосюри, Сковороди, Малишка, Тичини, Кропивницького, Рильського, Підгірянки

Але неподалік розміщені при купці ще й вулиці композиторів і музикантів – вул. Людкевича, вул. Глінки, вул. Січинського, вул. Глінки, вул. Ставничого та вул. Бетховена.

Власне, попри красиву назву ось ця остання дуже потребує ремонту. Місцеві мешканці вже й не пригадують, коли на їхній рідній вулиці бувала будівельна техніка. Часом хтось підсипає дорогу власним коштом. Залишки шутру видніються на узбіччі, а проте після найменшого дощу тут з калабань небо видно.

Вулична невелика: всього 500 метрів. Є бічною від вул. Соборної та вул. Млинської, проблеми котрих ми вже порушували у попередніх дописах.

Громадський актив вулиці Бетховена сподівається, що при значному рості доходів до місцевого бюджету тут хоча б защебенять дорогу.

До теми: Мешканці вулиць письменників також дочекались кращих доріг

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору