Інформатор Коломия

ГРОШІ

Прикарпаття отримало на садівництво, ягідництво та виноградарство майже 29 млн грн

Отримати кошти на будівництво модульної теплиці і співфінансування на садівництва досі можливо. Наприкінці березня мінагро схвалило 10 проєктів на суму 28, 8 млн грн. Відтак садівництво, ягідництво та виноградарство. Погоджена сума гранту складає 28,8 млн грн, площа- 113,3 га.

Повідомляє Інформатор за даними ОДА.

За умовами програми за напрямком садівництва площі угідь для розвитку чи створення саду мають варіюватися від 1 до 25 га.

Натомість програма вимагає створення робочих місць згідно з умовами, які передбачені в Порядку надання коштів.

За напрямком теплиці гранти надаються на будівництво однієї модульної теплиці орієнтовною площею від 0,4 га до 2,4 га відповідно до типового проекту.

Кількість створених робочих місць має бути не менше 14 на 1 га. Заявка на створення теплиць повинна містити проект модульної теплиці.

Крім того, програма за обома напрямками передбачає співфінансування: від 30 % власних коштів забезпечує її учасник, а 70 % – держава. Цими коштами можна оплатити витрати, визначені порядками Постанови КМУ № 738.

Детальніше – ТУТ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору