Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Музеї Гуцульщини та Покуття триває виставка живопису Анатолія Фурлета

Нещодавно у Музеї Гульщини та Покуття відбулося відкриття ювілейної виставки живопису Анатолія Фурлета – українського художника, члена Національної спілки художників України, де митець презентував 38 живописних творів. До слова, дві картини можна придбати і допомогти нашим військовим, адже всі виручені кошти передадуть на потреби ЗСУ.

Інформатор також відвідав виставку, зробив для Вас фоторепортаж, щоб зацікавити і змусити наживо переглянути роботи митця.

Анатолій Фурлет — український художник, член Національної спілки художників України. Живе та працює в місті Буча Київської області та в місті Чернівці. Народився 13 лютого 1958 року в селі Чепоноси Хотинського району на Буковині. Закінчив художньо-графічний факультет Одеського педагогічного інституту. Працював викладачем, очолював дитячу художню школу в місті Городок Хмельницької області. Упродовж 2000-2015 рр. у Бучі, на Київщині, художник організував спеціалізовані художні класи на базі школи №4.

Твори Анатолія Фурлета експонувалися в музеях України, США та Європи. Художник працює в техніці олійного живопису, експериментує в левкасі, кераміці та офорті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору