Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Франківщині розпочалась операція “Нерест-2023”

З 1 квітня 2023 року Державна екологічна інспекція Карпатського округу розпочинає щорічну природоохоронну операцію “Нерест 2023”. Її завдання – збереження та відтворення водних біоресурсів на водоймах Чернівецької та Івано-Франківської областей.

Інформатор розповідає детальніше, посилаючись Державну екологічну інспекцію Карпатського округу.

Під час проведення операції впроваджується заборона промислового та аматорського вилову риби у водних обёєктах Чернівецької та Івано-Франківської областей.

Державна екологічна інспекція Карпатського округу попереджає, що за порушення правил рибальства порушники будуть притягуватися до адміністративної відповідальності відповідно до ч.3 та ч.4 ст.85, ст.91, ст.88-1 КУпАП. Крім того, чинним законодавством передбачено нарахування шкоди, заподіяної внаслідок незаконного добування риби.

Громадян закликають бути відповідальним та дотримуватися усіх вимог природоохоронного законодавства в період весняно-літньої заборони вилову водних біоресурсів.

З переліком ділянок водойм, де дозволено любительське і спортивне рибальство в нерестовий період 2023 року можна ознайомитися за посиланням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору