Інформатор Коломия

ВЛАДА

У Коломиї на вул. Бандери зводять майданчик із місцями для продажу: що це коштує і хто виконавець

30 березня на зелену ділянку біля будинку №44 по вул. Бандери заїхала техніка. Тут розпочали будівництво павільйону із торгівельними місцями. 

Інформатор дізнавався деталі.

Про облаштування на вул. Бандери нової локації для торгівлі почали говорити ще в червні 2022 року. За словами міського голови Коломиї, роботи вдалось розпочати лише зараз. Таким чином у нашому місті хочуть вирішити проблему із стихійною торгівлею.

Крім майданчика на Бандери, роботи анонсували і по вул. Січових Стрільців.

Коломиянам навіть показали, як мали б виглядати торгівельні точки. Минулого року мер зазначав, що місця для продажу будуть соціальними, тобто безкоштовними. Тепер про це нічого не йшлося. Деталі тут.

Роботи на вулиці Бандери проводить ПП “Северин-Н”.

Фірма була єдиним учасником в тендерній закупівлі та перемогла. Щоправда, місту вдалося зекономити понад 33 тис грн.

Загалом же площадка з тротуарної плитки під павільйон обійдеться місту в майже 319 тис грн.

Також “Северин-Н” буде виконувати роботи  і на вул. Січових Стрільців,41. Відповідний тендер відбувся одночасно із закупівлею послуги ремонту тротуарів на вул. Бандери, 44. Щоправда досі є вимоги про усунення невідповідностей. Вартість робіт на вул. Січових Стрільців сягає майже 320 тис грн.

Тендерні закупівлі на будівництво самих павільйонів ще не оголошені.

Деякі мешканці буд. №44 на Бандери невдоволені цим будівництвом під їхнім будинком. Кажуть, що на тротуарі тут вже ніхто не торгує, адже зазвичай тепер продають біля магазину “Нива”. Також коломияни побоюються, щоб майданчик для вуличної торгівлі не перетворився в майбутньому на справжню багатоповехівку.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору