Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї відбувся літературно-музичний перфоманс “Картина життя”

Останній день березня видався дуже творчим та чуттєвим, адже в затишній залі відбувся унікальний захід – музично-поетичний вечір «Картина життя» за творами відомого українського поета Григорія Фальковича, який подарував глядачам нові емоції.

Пише Інформатор з посиланням на Народний-Дім Коломия.

Його ім’я пов’язано, перш за все, з дитячою літературою. Багато хто знає пана Григорія як поета, який пише для найменших читачів. Але в творчому доробку цього автора багато ліричної поезії, зрозуміти та відчути яку зможе тільки людина з певним багажем досвіду.

Ідею створення поетично-музичної презентації, яка справила приємне емоційне враження на глядачів втілили у “сценічному просторі” однодумці:
Автор ідеї – Мар’яна Кодіна, в.о.начальника управління культури та туризму
режисер-постановник – Мирослава Воротняк , заслужена діячка культури України

Сценічне втілення поезії здійснили:

  • Мар’яна Кодіна
  • Аня Лазарук
  • Галя Малярчук
  • Оксана Гаращук

Музичний супровід поетичного вечора виконувала Станіслава Родіна.

Хореографічну картину створили учасниці Народний ансамбль танцю “Сварга” – керівник Мирослава Воротняк

“Сам автор – Григорій Фалькович був зворушений сценічним втіленням його творів та подарував глядачам вірші, які сам декламував, а учасницям квіти та дарунки. Сподіваємось, що цим музично-поетичним перформансом ми започаткуємо добру традицію і будемо ще неодноразово прославляти наших сучасних поетів, знайомити коломиян та гостей міста з їх надбанням”, – додають у дописі.

Фото: Василь Іваночко

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору