Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї відбулася спартакіада педагогів

30 березня у спортивній залі Коломийського ліцею № 9 відбулося урочисте відкриття традиційної спартакіади педагогічних працівників м. Коломиї під гаслом “За здоровий спосіб життя”. Цьогоріч вона проводилася уже вісімнадцятий раз.

Пише Інформатор з посиланням на Коломийський ліцей №5.

Педагоги міста своїм прикладом спонукають молодше покоління та учнів займатися активними та інтелектуальними видами спорту.

У церемонії відкриття взяли участь голова Коломийської міської організації профспілки працівників освіти Віра Пилипчук та головний спеціаліст управління освіти Іван Мельник.

Хвилиною пам’яті було вшановано одного із постійних учасників спартакіади, начальника управління освіти Коломийської міської ради Любомира Бордуна та всіх, хто загинув на війні з агресором, захищаючи цілісність держави.

Після урочистої частини розпочалася запекла боротьба за перемогу. Програма Спартакіади включала в себе змагання з шахів, шашок та настільного тенісу. Наступного дня змагалися майстри сітківки. Тішить те, що кожен заклад загальної середньої освіти представив команду.

Основна мета Спартакіади – це залучення молодих людей до активних занять фізичної культури і спортом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору