Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Спасі хочуть назвати вулицю ім’ям полеглого захисника

Мешканців Нижньовербізької громади запрошують обговорити перейменування вулиці Вінтонівка у селі Спас на вулицю Дмитра Ткачука, який загинув за Україну.

Пише Інформатор, посилаючись на Нижньовербізьку сільську раду.

Дмитро Ткачук  загинув під час бойових дій 11 червня 2022 року у селі Берестове на Донеччині. Народився він у Спасі, а проживав у с. Нижній Вербіж. Перейменувати вулицю запропонувала мати загиблого воїна Ганна Ткачук та староста села Уляна Пігуляк.

Громадські слухання відбудуться 21 квітня о 16:00 у приміщенні будівлі старости с. Спас по вул. Нова 1А. Учасникам варто прихопити паспорт або документ, що посвідчує особу.

Обговорення перейменування вулиці буде тривати включно до 5 червня 2023 року.

Нижньовербізька сільська рада приймає всі пропозиції на поштову адресу: 78218, вул. Довбуша, 1, с. Нижній Вербіж, Коломийський район, Івано-Франківська область або на електронну пошту nwerbizh@ukr.net – чи за телефоном – 03433 90010. Форма для подання пропозицій: ПІП, адреса реєстрації місця проживання, серія та номер паспорта, пропозиція щодо перейменування. Анонімні звернення не розглядаються.

Результати громадського обговорення планують оприлюднити у звіті до 19 червня 2023 року.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору