Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Відомі українські артисти завітають до Коломиї з благодійним туром

Ніна Матвієнко, Артур Боссо, Анна Добриднєва, Амадор Лопес, Ауріка Ротару їздять містами із благодійним туром “Дорога до Перемоги”. Команда планує дати концерти в Івано-Франківську, Калуші та Коломиї.

Повідомляяють наші франківські колеги з Інформатора.

Артисти назвали себе “Командою А”, бо імена більшості з них починаються саме на букву “А”. Ніну Матвієнку вони жартома називають “мамочкою”. Концерти “Команди А” на Прикарпатті мають пройти 19-21 травня. Організатор туру – благодійний фонд “Майбутнє України 2050” за підтримки “Радіо П’ятниця”.

“Наша головна мета – не розважати. А допомогти нашим хлопцям на дівчатам. На сьогоднішній день ми відправили 37 автомобілів. Це найменше, що ми, артисти, можемо зробити. Слово – це теж зброя. Друга мета – це спілкування з глядачем. Аби максимально підняти настрій”, – каже співак Артур Боссо.

Ніна Матвієнко зазначила, що на її погляд зараз йде подвійна війна, оскільки будуть з’являтися внутрішні вороги.

“У чому сила нашої роботи? Подати руку, а це значить любити Україну. По-іншому ми не зможемо її відстояти. Ми як тил для наших воїнів. Я хочу не вмивати сльозами могили, а піснями піднімати дух зі своєю командою”, – каже вона.

Днями 115 концерт у межах туру відбувся у Львові. Артисти сподіваюся, що скоро будуть їздити з переможним туром.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору