Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Інспектори виявили браконьєрські сітки у водоймі на Франківщині

Інспектори з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу під час здійснення моніторингу на Бурштинському водосховищі виявили та вилучили біля 350 м браконьєрської сітки.

Пише Інформатор з посиланням на Державну екологічну інспекцію Карпатського округу.

Склали акт про вилучення знарядь незаконного добування природних ресурсів. Порушників на місці не виявили, мешканців водойми, загальною вагою 4 кг випустили в природне середовище існування.

До слова, на гірських та передгірських ділянках річок мешкають лососеві та інших види риб, зокрема й занесені до Червоної Книги України.

В рамках операції “Нерест” Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Карпатського округу з метою виявлення та недопущення випадків браконьєрства та інших порушень вимог природоохоронного законодавства проводять оперативні заходи на річках та водоймах Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Окрім того, у межах прибережної захисної смуги р. Бистриця Солотвинська інспектори виявили два транспортні засоби, які переїжджали через річку, що негативно впливає на умови відтворення водних біоресурсів та порушує встановлені законодавством обмеження. Двох осіб притягнули до адміністративної відповідальності.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору