Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Деталі ДТП у Раківчику: одна людина у лікарні

Вчора, 7 квітня, у Раківчику, що на Коломийщині зіткнулися іномарки. Одного водія доставили до лікарні. Ще двоє людей отримали легкі тілесні ушкодження. Поліцейські встановлюють всі обставини автопригоди.

Пише Інформатор з посиланням на пресслужбу поліції.

Поліцейські довідалися про ДТП близько 16:00. Правоохоронці встановили, що 29-річний водій автомобіля “Mazda”, рухався у сторону Коломиї. Він повертав ліворуч та не надав перевагу в русі автомобілю “Volkswagen  Touareg”, який рухався головною дорогою в сторону Івано-Франківська.

Водій “Mazda” – мешканець Калуша, отримав тілесні ушкодження. Його доставили до Коломийської ЦЛР. 34-річний керманич “Volkswagen  Touareg” та пасажир, 32-річний чоловік, отримали легкі тілесні ушкодження. Обоє – мешканці Коломиї.

Водія на місці перевірили на стан алкогольного сп’яніння. Встановлено, що за кермом він був тверезий. У керманича “Mazda” кров для проведення експертизи взяли в медичному закладі.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Досудове розслідування триває.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору