Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломияни змагаються на Чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу

Чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед всіх вікових груп розпочався у Львові 1 квітня і триватиме до 12 квітня. За тиждень змагань спортсмени з Коломиї вже принесли перемоги.

Передає Інформатор, посилаючись на Коломию Спортивну.

Понад 400 спортсменів з усієї України беруть участь у Чемпіонаті. Під час видовищних виступів юнаки та дівчата, юніори та юніорки та досвідчені спортсмени демонструють відмінну фізичну форму, високий рівень підготовки та напружену боротьбу за перемогу .

Коломияни вже відзначились високими результатами.

Серед юнаків у ваговій категорії до 74кг дебютом відзначився Романюк Володимир, який показав особистий рекордний результат, посівши 6 місце в сумі триборства.

Серед юніорів у ваговій категорії до 66кг майстер спорту України Баб’юк Ростислав посів 2 місце в сумі триборства, а також завоював малі медалі: присідання – 1 місце, жим лежачи -2  місце, тяга – 2 місце.
У ваговій категорії до 83 кг – 4 місце в сумі триборства зайняв Чемерис Владислав, завоювавши малі медалі: присідання – 3 місце, жим лежачи – 3 місце.

У ваговій категорії до 120кг Чемпіоном України став МСУМК Мельничук Тарас, завоювавши малі золоті медалі в присіданні, жимі лежачи та тязі, а також встановив рекорд України серед юніорів в тязі –330,5кг. Мельничук Тарас відібраний в збірну команду України для участі в Чемпіонаті Світу та Європи з пауерліфтингу.

Усі спортсмени тренуються під керівництвом заслужених тренерів України Оробця Василя та Оробець Інни.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору