Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Кабмін дозволив вручати повістки військовозобов’язаним незалежно від місця перебування на обліку

Кабмін дозволив територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки вручати повістки військовозобов’язаним незалежно від місця перебування їх на військовому обліку. 

Пише Інформатор з посиланням на постанову №318 від 7 квітня.

Цим документом внесли зміни до положення про територіальні центри комплектування та соціальної підтримки та визначили, що територіальні центри комплектування здійснюють заходи оповіщення та призову громадян (крім військовозобов’язаних та резервістів СБУ та Служби зовнішньої розвідки):

  • на військову службу за призовом осіб офіцерського складу;
  • на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період (зарахованих до військового оперативного резерву);
  • на військову службу за призовом під час мобілізації на особливий період (незалежно від місця їх перебування на військовому обліку).

Відтак працівникам ТЦК дозволили вручати повістки військовозобов’язаним незалежно від місця взяття їх на військовий облік.

Крім цього, згідно з зазначеною постановою територіальні центри комлектування та соціальної підтримки не будуть займатися підготовкою та веденням територіальної оборони.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору