Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломия попрощалася з Героями Василем Ткачуком та Олександром Ніньовським

Коломийський район знову у скорботі. Сьогодні, 11 квітня, коломияни та побратими попрощалися та гідно провели в останню дорогу наших бійців, які загинули на фронті за волю та незалежність України – Василя Ткачука та Олександра Ніньовського.

Інформатор віддав останню шану, щоб про ім’я Героїв, які віддали своє життя за перемогу нашої Батьківщини усі знали і пам’ятали.

Старший солдат Василь Ткачук 9 березня 2022 року став на оборону України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності проти збройних формувань рф. Герой народився 14 січня 2000 року у селі Жукотин Коломийського району. Проходив службу на посаді кулеметника окремої 10 гірсько-штурмової бригади.

Військовий героїчно загинув 7 квітня 2023 року під час бою в ході відсічі російському загарбнику поблизу населеного пункту Миколаївка, Бахмутського району, що на Донеччині.

Старший солдат Олександр Ніньовський 28 серпня 2020 року став на оборону України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності проти збройних формувань рф. Герой народився 28лютого 2000 року у селі Жукотин Коломийського району. Проходив службу на посаді старшого розвідника гранотометного взводу 10 окремої гірсько-штурмової бригади.

Військовий героїчно загинув 8 квітня 2023 року під час бою в ході відсічі російському загарбнику поблизу населеного пункту Роздолівка, Бахмутського району, що на Донеччині.

Чин похорону відбудеться завтра, 12 квітня о 13:00, в селі Жукотин.

Вічна пам’ять! Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у наших серцях!

Вікторія Ровенчук

Нагору