Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Верховинщині переселенку ошукали шахраї

Харків’янка, яка зараз проживає у Верховинській громаді, хотіла оформити допомогу від міжнародних організацій, але втратила чималу суму.

Деталі розповідає Інформатор, із посиланням на дані від поліції області.

34-річна жінка зустріла в соцмережі інформацію про оформлення соціальних виплат від міжнародних організацій. Щоб отримати гроші, необхідно було перейти за посиланням, ввести персональні та банківські дані. Харків’янка заповнила все і з її картки шахраї зняли понад 40 тисяч гривень.

Ще двоє прикарпатців потерпіли від невідомих аферистів, які розміщували фейкові оголошення в мережах. 55-річний мешканець с. Насташине на одному із сайтів знайшов оголошення про продаж сільськогосподарської техніки. Він перекинув 48 тис грн продавцю, а товар так і не отримав. На телефонні дзвінки аферист не відповідає.
А от 47-річний мешканець Івано-Франківська хотів придбати в інтернеті запчастини до транспортного засобу і також втратив понад 17 тисяч гривень.

За цими фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору