Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Півтори тисячі поліцейських забезпечуватимуть правопорядок на Франківщині

На вихідних в області священники проводитимуть богослужіння, приурочені Великодню. Правопорядок та безпеку на території культових споруд й поблизу них у ці дні забезпечуватимуть близько 1500 поліцейських.

Пише Інформатор з посиланням на пресслужбу поліції.

Правоохоронці очікують, що Богослужіння пройдуть у 1082 храмах. За прогнозами церкви відвідають близько 120 тисяч вірян.

У святкові дні поліцейські продовжують посилено нести службу. Вони стежитимуть за правопорядком поблизу пам’ятних споруд, здійснюватимуть патрулювання вулиць, населених пунктів та автошляхів, аби не допустити правопорушень та оперативно реагувати на будь-які протиправні дії.

Зважаючи на умови воєнного часу, поліцейські закликають учасників релігійних заходів дотримуватися правил безпеки, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Окрім того, правоохоронці нагадують мешканцям та гостям краю, що на території області діє комендантська година (тривалість з 00:00 та до 5:00).

А якщо ж ви виявили невідомі предмети чи речовини, підозрілих осіб, чи ситуації, що можуть загрожувати людям, звертайтесь до найближчого наряду поліції або телефонуйте на спецлінію 102.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору