Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Печеніжинській громаді освятили кошики для захисників

Напередодні Великодніх свят у Печеніжинській ТГ тривала акція. Все для того, щоб забезпечити наших захисників, які знаходяться на території бойових дій, великодніми подарунками.

Пише Інформатор з посиланням на допис громади.

У Печеніжині освятили паски, домашні м’ясні вироби, випічку та інші смаколики. Вони вже відправляються до наших захисників. Іншими важливими дарунками для воїнів стали малюнки, листи та сувеніри від дітей.

Придбати смаколики допомогли: мешканці Печеніжина, Рунгурів, Марківки, працівники, діти та батьки Молодятинської гімназії, Молодятинського старостинського округу, ЗДО “Гуцулочка”, Публічної та дитячої бібліотек смт. Печеніжин та усі небайдужі громадяни.

“Для того, щоб ми мали можливість сьогодні спокійно спати, працювати, навіть святкувати, наші воїни стоять на варті. Нехай великодні продукти та дитячі подарунки допоможуть нашим захисникам відчути родинне тепло і затишок”, – додають у дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору