Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вихованці дитбудинку сімейного типу Верховини отримали ноутбуки

Перед Великоднем вихованцям дитячого будинку сімейного типу у Верховині подарували два ноутбуки, щоб це свято стало ще більш світлим та радісним.

Пише Інформатор, посилаючись на Верховинську селищну раду.

Діти змогли отримати ноутбуки завдяки соціальному центру СОС Дитячі Містечка, керівництву Івано-Франківської облдержадміністрації та керівнику служби у справах дітей ОДА.

Виховує діток та щодня дарує їм свою любов Світлана Бойчук. Начальник служби у справах дітей та керівництво Верховинської райдержадміністрації подякували їй за це.

“Великдень – одне з найособливіших та найсвітліших християнських свят. Кожна родина заздалегідь готується до цього дня і так хочеться, щоб у цей світлий день у наших дітей був особливий настрій. Низький уклін ВАМ всім, та глибока подяка за Ваші щирі серця! Хай Господь віддячить Вам і Вашим родинам сторицею і обдарує Вас усіма можливими благами! Бажаємо усім міцного здоров’я та мирного неба над головою!” – йдеться у дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору