Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Бойова медикиня “десятки” Ганна Грималюк отримала нагрудний знак

Бойову медикиню 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” Ганну Грималюк нагородили нагрудним знаком “Знак пошани”.

Про це повідомив Роман Клим, пише Інформатор.

Відомчу відзнаку за підписом міністра оборони України Олексія Рєзнікова верховинці вручив начальник Верховинського РТЦК та СП полковник Анатолій Россіп. Знак вручили за значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, досягнення високих показників у військовій сфері через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Ганна Грималюк подякувала за нагороду і наголосила, що для неї ця відзнака – мотивація на нелегкому шляху переможної опції над ворогом.

Ганна Грималюк стала до лав ЗСУ майже одразу після лютневого нападу росії у складі підрозділу бійців, який сформовували з роти охорони, що дислокується у районі.

Гуцулка-бійчиня встигла побувати на багатьох вогневих відтинках фронту, а тепер з побратимами у складі “десятки” наближають довгоочікувану Перемогу на Бахмутському напрямку.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору