Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї вперше із благодійним концертом завітає гурт “Зарисовка”

Події у творчому дворику біля Народного дому повертаються. І першими цьогоріч там виступить реггі-гурт “Зарисовка”, який відновив свою творчу діяльність з початком повномасштабної війни, щоб допомагати ЗСУ.

Інформатор анонсує подію.

“Зарисовка” була створена у 2007 році в Донецьку. Після дев’яти років творчої діяльності гурт взяв творчу відпустку, яка тривала майже шість років, щоб повернутися на сцену з новими музичними ідеями.

Раніше у “Зарисовки” були пісні російською мовою. Зараз їх переклали на солов’їну і репертуар гурту повністю складається з україномовних пісень. Крім того, гурт виконує ряд каверів на Боба Марлі, Скрябіна, Тараса Петриненка і Володимира Івасюка.

Їх пісні відрізняються добротою і позитивною енергетикою, її тексти наповнені глибиною, а дивакуватість на сцені регулярно поступається місцем серйозним образам, які вражають до глибини душі. Співатиме Артем Войцеховський, а на кахоні гратиме Паша Куштим.

20 квітня гурт виступить у внутрішньому дворику Народного дому, щоб зібрати кошти на дрон Mavic 3 для Бахмута.

Вхід – вільний донат за попередньою реєстрацією за посиланням. Початок о 19:00

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору