Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Фестиваль “Писанка” завітав до Саджавки та Товмачика

 Благодійний тур селами Коломийської громади в рамках відкритого обласного фестивалю “Писанка” триває. Вчора музичні діячі завітали до Саджавки та Товмачика.

Пише Інформатор з посиланням на Коломию Культурну.

Військовий оркестр “Едельвейс”, оркестр “Big Band Kolomyia”, Коломийська філармонія “Сокіл”, управління культури та туризму та Народний дім завітали до Саджавки та Товмачика.

“В ці великодні дні ми згадуємо, як Господь наш Ісус Христос віддав власне життя заради спасіння всього людства. Так само зараз наші військові на найгарячіших ділянках фронту віддають найцінніше, що у них є, заради нашого спокою, наближаючи спільну перемогу. Глядачі, які завітали на сьогоднішні концерти, змогли особисто подякувати нашим славним “Едельвейсам” не тільки гучними оплесками під час виступів, а і долучившись до збору коштів на потреби військових. А талановиті музиканти забезпечили чудовий настрій, подарували блиск в очах та безліч позитивних емоцій”, – пишуть у групі.

На цьому тур не завершується. Сьогодні, 19 квітня, о 15:00 митці завітають до Раківчика, а о 18:00 – до Іванівців.

Світлини – Василь Іваночко

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору