Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як помістити у холодильнику все і навіть трохи більше?

Без холодильника уявити кухню неможливо. Втім, часто бувають випадки, коли їжі більше, ніж самого місця. На допомогу приходять лайфхаки.

Інформатор ділиться найкориснішими з вами.

Аби у холодильнику залишилося місце на всю їжу та продукти, вам потрібно всього кілька речей: канцелярські біндери, магніти, контейнери і, несподіване – використані лотки від яєць. 

Лайфхак №1: аби продукти не псувалися.

Мабуть, вам знайомі випадки, коли їжа губиться серед кількості продуктів і псується. Аби цього не сталося, експерти радять підготувати у холодильнику спеціальне місце, де ви зможете скласти ті харчі, в яких виходить термін придатності. Таким чином ви одразу будете знати, що потрібно з’їсти якнайшвидше або ж викинути.

Лайфхак №2: як організувати простір. 

Перед святами складається враження, що навіть у найбільший холодильник з цього сайту https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/holodilniki_liebherr.html не може поміститися вся їжа. Але якщо ви знаєте лайфхак з канцелярськими біндерами, буде значно легше. Все тому, що ними можна прикріпити пакети з зеленню до решітки холодильника і вони не заважатимуть на поличці. А наприклад, пляшки з водою чи молоком допоможуть зафіксувати у нерухомому положенні.

Лайфхак №3: як складати соуси.

Зазвичай ці маленькі баночки займають чимало місця, але якщо ви маєте використані лотки від яєць – не спішіть їх викидати. Просто поверніть банку від соусу кришкою донизу та складіть їх у отвори. Таким чином і місце у холодильнику зекономите, і соус з банки буде простіше дістати.

Лайфхак №4: як легко знайти продукти.

Цей лайфхак не тільки про зручність, а й про естетичний вигляд вашого холодильника. Для того, щоб легко можна було знайти їжу чи продукти, варто розсортувати їх за категоріями. Наприклад, на першій поличці у вас буде готова їжа, на другій – овочі та фрукти, а на третій – м’ясні продукти. А ще можете взяти спеціальні контейнери. Краще обирати прозорі, аби одразу бачити, що всередині, або ж використовувати маркування. 

Лайфхак №5: як раціонально вмістити банки.

Сметана, квашені огірки та помідори, варення та інші закрутки, які ви зберігаєте у холодильнику, теж десь треба примістити. Для цього радять використовувати магніти, по два на кожну банку. Перший треба прикріпити до дна, а другий – до дверей холодильника. Підносите банку до стінки і “вуаля”.

Лайфхак №6: що робити з пляшками.

У цьому випадку також радять використовувати магнітні смужки. Проте тут прикріплювати їх потрібно до верхньої частини холодильника та кришки від пляшки. Просто, легко, економно та ще й напої будуть холодними. 

Отож, використавши всі 6 лайфхаків, у вашому холодильнику не просто помістяться всі продукти і їжа – він стане охайнішим та дасть вам змогу знайти у ньому все і навіть трохи більше.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору