Інформатор Коломия

ВЛАДА

Депутат Коломийської громади поскаржився, що його зняли з автобуса на Польщу

Чи будуть на наступній сесії в Коломиї збільшувати видатки на допомогу військовим

На сесії Коломийської міської ради обранець від фракції “Самопоміч” Мирослав Гаєвий розповів, що намагався дістатися Польщі на Великодніх святах, але його зняли з автобуса як депутата. Відтак він звернувся до міського голови, аби “якось врегулювати” вирішення схожих ситуацій.

Інформатор розпитав, що саме сталось.

За словами депутата, він придбав квиток до Польщі, їхав на день народження онучки. І під час поїздки на кордоні його зняли з автобуса, аргументувавши, що пан Мирослав як депутат міської ради не може виїжджати за кордон – він належить до держслужбовців. Тоді під час діалогу з прикордонниками він пояснював, що не перебуває у Коломийській міській раді на постійній основі. Крім того, йому вже 66 років.

До теми: На сесії депутат поскаржився, що його штрафують за паркування

Ніяких дозволів на перетин кордону Мирослав Гаєвий не вибирав, бо 1-5 лютого він вже їхав за кордон, але проблем не було. Стосовно рішення Кабміну, яке забороняє виїзд держслужбовців за кордон, пан Мирослав думав, що воно стосується лише депутатів ВРУ. На кордоні йому сказали, що це рішення стосується й депутатів місцевого самоврядування.

У зверненні Мирослав Гаєвий закликає врегулювати це питання. Він хоче, щоб дали конкретне роз’яснення, що робити депутату в разі потреби перетину кордону та алгоритм процедури.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору