Інформатор Коломия

ВЛАДА

На новому асфальті по вулиці Чайковського в Коломиї також ознаки руйнування

У жовтні минулого року комунальне підприємство “Полігон Екологія” встелило суцільний шар асфальту по чорновому покриттю вулиці Чайковсього. Перші ознаки руйнування виднілися вже за два місяці. А після зими неозброєним оком у кількох місцях можна помітити вибоїни та крихкі ділянки.

Інформатор повідомив управління комунального майна про цю проблему і з вами ділиться.

жовтень 2022 року

жовтень 2022 року

Наприкінці жовтня КП “Полігон Екологія” узялося до асфальтування вулиці Чайковсього від перехрестя з бульваром Лесі Українки і до вул. Січових Стрільців. Скільки це обійшлося бюджету міста – важко оцінити, адже роботи вели як поточний ремонт. Тому і тендеру на ці послуги не оголошували.

Як відомо коломийське комунальне підприємство “Полігон Екологія” поміж іншого займається також утриманням доріг міста. Минулого року вони закупили асфальту на 42 млн 655 тис грн, а у  2023 році – на на 44 млн 640 тис грн.

грудень 2022

Відомо також, що асфальтуванню передували роботи з облаштування люків відповідної висоти.

Асфальт на вулиці Чайковського не пройшов випробування часом: перші крихкі ділянки проявилися ще до зими, а у квітні 2023 року вибоїни та розкришені ділянки не тільки видно, алей відчутно водіям.

Зрештою, Інформатор зробив кілька фото, які говорять самі за себе:

 

квітень 2023 року

квітень 2023 року

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору