Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Суд знову переніс справу ДТП, у якій загинули молоді калушани

Жахлива ДТП трапилася на Тернопільщині, ще в серпні минулого року. Тоді юні калушани, Марта Гриців та Василь Пупко, потрапили в аварію між селами Шибалин та Комарівка. На жаль, ніхто з них не вижив. Проте, винного у цій справі досі не покарали.

Інформатор відвідав залу суду та ділиться деталями.

Вчора, 20 квітня, о 14:30 у Бережанському районному суді на Тернопільщині відбулося судове засідання по справі проти Карповича Віталія Васильовича, який і спричинив ДТП. Його звинувачують у злочині за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”.

Винуватцю смертельної ДТП загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Пізніше стало відомо, що обвинуваченого відпустили під заставу в розмірі 208 тисяч гривень. Проте, ані батьки молодих калушан, ані адвокати, ані громадськість з таким рішенням суду були й залишаються категорично незгодні.

Вчора ж у Бережанському суді повинна була свідчити ще одна потерпіла особа, але на суд вона не з’явилася. Зважаючи на це, суддя Крамар Василь Мирославович вирішив, що потрібно перенести судове засідання.

Як відбувалося ви можете побачити у стрімі з зали суду.

Опісля, вже біля самої будівлі суду батьки загиблих, родичі та друзі вимагали від підсудного та його адвоката правосуддя. Закінчилось все врешті прибуттям карети швидкої на вулицю Банкову, 2, де знаходиться адмінбудівля. Мамі в ході цих емоційних перепитій стало дуже погано.

Проти рішення перенести суд виступив також представник сторони потерпілих, адвокат Твердохліб Володимир Данилович. Більше деталей та його коментар у нашому репортажі:

Інформатор продовжуватиме слідкувати за процесом та триматиме в курсі справи.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору