Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У міській публічній бібліотеці відбулася презентація збірки поетичної прози “Реверанс душі”

Вчора, 20 квітня, у Коломийській міській публічній бібліотеці відбулася презентація другої збірки поетичної прози Анни Біленчук “Реверанс душі”.

Пише Інформатор з посиланням на Краєзнавчу бібліотеку.

Книжці притаманне відчуття циклічності буття, яке проступає крізь призму природи. Поезія в прозі у творчості авторки – це спілкування з квітами, травами, деревами, сонцем, порами року, місяцями про час, вічність, душу, – все над чим задумується людина протягом свого життя.

Авторка книги, племінниця Тараса Мельничука, розповіла про важливу мистецьку місію, яку вона плекає у своєму серці – продовжувати творчий шлях поета.

Захід відбувся на легкій ліричній хвилі. Супроводжувався слайдами та відеопоказами, які створює Ганна. Присутні відпочили душею, адже кожне творче слово доторкнулося до серця.

З привітальними словами звернулися письменники та літератори Коломийщини: Іван Війтенко, Анатолій Осадчий, Микола Гаєвий, Дмитро Вінтоняк, Василь Михайлищук, зокрема члени спілки літераторів “Суцвіття”. Читали свої вірші-присвяти з нагоди презентації книги. Побажали успіхів у творчості представники товариства “Просвіта” Василь Глаголюк та Ольга Руданець.

З побажаннями виступили художники Володимир Бойків, Василь Андрушко, Марія Шестерняк, Лілія Даниш, Богдан Книжко, а також усі, хто хотів поділитися своїми враженнями про творчість письменниці.

“Коли ви хочете дізнатися “рецепт щастя”, відчути “як пахне душа”, знайти свій “центр Всесвіту” зрозуміти справжність людини, то все це знайдете на сторінках книги “Реверанс душі””, – додають у дописі.

Світлини: Василь Іваночко. 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору