Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Велике болото: на вулиці Хмельницького у Коломиї просять защебенити заїзд

До Інформатора звернулися мешканці двох будинків на вулиці Хмельницького у Коломиї. За їхніми словами, болото біля помешкання не зникає навіть за сонячної погоди, тому вони закликають владу міста звернути увагу на цю проблему та защебенити проїзд.

Детальніше розповідає Інформатор.

На вулиці Богдана Хмельницького, 141 вже майже у кожній квартирі хтось живе. Мешканці звернулися до нас вдруге, адже раніше ми розповідали про їхнє прохання підсипати дорогу до храму. Пройшло трохи часу і її защебенили.

Мешканці хочуть, аби діти могли вийти у двір та мати простір для ігор. За їхніми словами, забудовник звертався до влади міста, але від літа змін немає. До слова, неподалік ми помітили купу щебеню.

І хоч навколо будинків вистелили плитку, дійти до сміттєвих баків чи розвернутися автівкою важко – калюжі поряд величезні. Відтак, звертаємо увагу влади міста, комунальників та депутатів прислухатися до прохання коломиян.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору