Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Косові презентували персональну виставку Таїсії Гніздюк

20 квітня талановита художниця Таїсія Гніздюк презентувала у Косові свої роботи. Глядачі були вражені її майстерністю. Відвідати виставку можна щодня, окрім понеділка, у Музеї народного мистецтва та побуту Гуцульщини. 

Пише Інформатор з посиланням на допис музею.

“Стримані в кольорі, але наповнені емоціями – такими постають перед глядачем портрети, виконані художницею. Пані Таїсія доконало володіє академічним рисунком, експериментує з техніками та сюжетами. Сміливо вводить етнічні елементи, зокрема, культур інших країн та континентів”, – йдеться у публікації.

Цікавим стилістичним рішенням позначені графічні композиції, на яких зображені гіпсові голови.

Авторка ділиться знаннями та досвідом з майбутніми художникам – студентами коледжу при Косівському інституті прикладного та декоративного мистецтва. Таїсія Гніздюк – випускниця магістратури цього закладу, а також магістр Чернівецького університету імені Ю. Федьковича. Паралельно з викладанням та творчістю мисткиня навчається в аспірантурі.

Експозиція у музеї стала другою персональною виставкою на старті творчого шляху Таїсії Гніздюк. Відвідати виставку можна щодня, крім понеділка. Вхід за музейним квитком.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору