Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Тепер військкомати отримуватимуть доступ до інформації про транспорт підприємств

Кабінет Міністрів України зобов’язав МВС щокварталу подавати до військкоматів відомості про реєстрацію, переобладнання та зняття з обліку транспорту підприємств, які можуть бути вилучені для потреб армії. Днями затвердили відповідні зміни до Положення про військово-транспортний обов’язок.

Детальніше роз’яснює Інформатор, посилаючись на Дебет-Кредит.

Ще з 2 вересня минулого року діє Закон, за яким територіальні органи МВС щокварталу подаватимуть до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки відомості про реєстрацію (перереєстрацію), переобладнання та зняття з обліку транспортних засобів, які перебувають у власності підприємств, установ та організацій і можуть бути призначені для задоволення потреб Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період.

Втім, лише 21 квітня КМУ вніс зміни до Положення про військово-транспортний обов’язок, з метою приведення у відповідність до статті 6 ЗУ «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію». Про це повідомив Тарас Мельничук у своєму Телеграм-каналі.

Встановлено, що інформація про реєстрацію (перереєстрацію) та зняття з обліку транспортних засобів, які перебувають у власності підприємств, установ та організацій і можуть бути призначені для задоволення потреб Збройних Сил та інших військових формувань в особливий період, подається до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки територіальними органами з надання сервісних послуг МВС щокварталу та протягом 5 робочих днів з дати надходження відповідних запитів від таких центрів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору