Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті псевдобанкіри вкрали майже 190 тисяч гривень

За один день двоє прикарпатців у сумі втратили майже 188 тисяч гривень. Аферисти, які виманили гроші представилися працівниками банку та операторами мобільного зв’язку. Поліцейські вкотре застерігають громадян бути обачними не довіряти невідомим особам.

Пише Інформатор з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

Від шахраїв потерпіла мешканка Галича. До жінки зателефонував невідомий та представився співробітником банку. Аферист запропонував змінити пін-код до карти для безпеки та несанкціонованого доступу до рахунку. Опісля, на мобільний заявниці надійшло смс-повідомлення, яке вона надалі вказала шахраєві. Як результат, з рахунку жінки було списано майже 64 тисяч гривень.

Мешканець Обертина допоміг заробити аферистам понад 124 тисячі гривень кредитних коштів. В цей раз в розмові аферист представився оператором мобільного зв’язку. Шахрай повідомив заявникові, що термін дії його мобільної сім-карти завершений. Однак, для продовження строку дії необхідно вказати особисті дані, що чоловік і зробив. Опісля, з банківського рахунку, який прив’язаний до сім-карти було списано грошові кошти.

Поліція звертається до громадян з обережністю ставитись до незнайомців, які до вас телефонують. Нікому не розголошуйте свої особисті дані.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237 

Нагору