Коломия До сайту

Пʼять злочинів за добу вчинили двоє мешканців Коломиї

Двоє мешканців Коломиї за одну добу проникли в житло, вчинили грабіж та незаконно позбавили волі 15-річну дівчинку. Правоохоронці оперативно затримали зловмисників.

Пише Інформатор з посиланням на пресслужбу поліції області.

15-річна мешканка Надвірної повідомила, що двоє невідомих зловмисників незаконно позбавили її волі.

Спершу, сказавши, що беруть собаку на парування, вони виманили потерпілу з помешкання. Потім, погрожуючи фізичною розправою, змусили дівчину впустити їх до квартири, де перебувало ще троє підлітків, віком 12 та 13 років. Мама дівчини на той момент була на роботі, а батько – на фронті.

Зловмисники вимагали віддати пітбуля. Не знайшовши його в помешканні, фігуранти відібрали в неповнолітніх мобільні телефони “Xiaomi Redmi 9A”, “HUAWEI Y6s”, “Redmi Note 11” та банківські карти.

Після цього вони змусили 15-річну дівчину сісти в автомобіль “Honda”, де утримували її проти волі. Дівчину відвезли на околицю Надвірної, і лише там вона змогла вийти з транспортного засобу та втекти.

Правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи, аби знайти зловмисників.

Поліцейським вдалось з’ясувати особи фігурантів. Ними виявились 27- та 22-річні мешканці Коломиї. Чоловіки раніше не мали судимості.

Після скоєння злочинів вони переховувались, але їх оперативно розшукали в Коломийській ТГ. А відтак затримали в процесуальному порядку за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених:

Невдовзі суд обере підозрюваним запобіжний захід.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237