Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Юнак з Донеччини вкрав мопед в мешканки Печеніжинської ТГ

Жителька одного із сіл Печеніжинської громади повідомила про крадіжку мопеду та зварювального апарату.  Злочинцем виявився молодик з Донецької області, якого вже розшукували за викрадення авто.

Деталями ділиться Інформатор, посилаючись на поліцію області.

Жінка повідомила поліцейським, що транспортний засіб та зварювальний апарат поцупили невідомі з підсобного приміщення її господарства. За кілька годин знайшли викрадений мопед, а згодом й особу, що причетна до крадіжки. Йдеться про уродженця Донецької області, 2002 року народження, який зараз перебуває у розшуку за вчинення аналогічного злочину на території Черкаської області.
Юнак викрав з незачиненого приміщення мопед та зварювальний апарат, а потім відтягнув його до місця свого проживання. Зловмисник також розкомплектував зварювальний апарат.
Фігуранта затримано. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Вирішується питання про оголошення підозри затриманому і обрання міри запобіжного заходу. Кримінальне провадження розпочате за ч. 2 ст. 289.
За скоєне чоловіку загрожує покарання позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору