Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті поліцейські затримали організатора незаконного перетину державного кордону

Поліцейські затримали 54-річного приватного підприємеця з Тисменицької ТГ, який організував схему незаконного перенаправлення чоловіків призовного віку через державний кордон. Чоловік мав спільника, який вносив неправдиві відомості в інформаційну систему “Шлях”, ціна такої “послуги” обходилася в 5000 тисяч доларів США.

Пише Інформатор з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

Діючи за вказівками організатора, ухилянт заплатив 2 тисячі доларів авансу, з потім віддав решту суми. Він прибував до пункту пропуску “Шегині” у Львівській області, де пересів до автомобіля “BMW” з невідомою особою задля подальшого виїзду за межі України. Утім зробити це завадили прикарпатські оперативники. Під час переслідування транспортний засіб заблокували. В подальшому його вилучили з місця події.

Організатора злочинної групи правоохоронці затримали та провели обшук за місцем проживання. Оперативники вилучили речові докази, які підтверджують злочинну діяльність чоловіка.

За незаконне переправлення осіб через державний кордон України передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Правоохоронці в ході досудового розслідування шукають спільників злочинця.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору