Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Прикарпатські спортсмени вдало розпочали чемпіонат Європи з таеквон-до

У Румунії в місті Клуж-Напока розпочався 37-й чемпіонат Європи з таеквон-до серед дорослих і 28-й – серед юніорів. Прикарпатці не перестають дивувати та гідно представляють нашу область на світовому рівні.

Пише Інформатор з посиланням на Департамент молодіжної політики та спорту.

Прикарпатці змагаються у складі національної збірної команди України та представляють Івано-Франківську ДЮСШ №1. Перший день чемпіонату  розпочався для наших спортсменів з перемог.

Тимофій Матвійчук виступав у ваговій категорії 50 кг серед юніорів. Хлопець переміг в п’яти поєдинках і став чемпіоном Європи.

Денис Липовецький виступав в одній з найконкурентніших вагових категорій – 62 кг. Тут було 33 учасників. Прикарпатець провів п’ять переможних поєдинків та у фіналі впевнено переміг чинного чемпіона світу, спортсмена з Іспанії. Хлопець здобув титул чемпіона Європи.

В розділі “Командні формальні вправи” юніорки здобуло срібло, бо у фінальній сутичці з рахунком 3-2 поступились представницям Норвегії.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору