Коломия До сайту

Система страхування — надійний спосіб фінансового захисту

Сучасне життя непередбачуване. Пандемія, повномасштабне вторгнення — це тому пряме підтвердження. До того ж додаються особисті проблеми — хвороби, аварії на дорогах, пошкодження майна та інші негаразди. Усі ці випадки вимагають серйозних матеріальних відшкодувань, але не в кожної людини є фінансова можливість швидко знайти необхідну суму для ремонту автомобіля, довгострокового лікування в клініці. Особливо гостро постає ця проблема зараз, під час воєнного стану. Якраз у таких ситуаціях може допомогти система страхування. Для цього потрібно завчасно оформити страховий поліс, і тоді в критичній ситуації застрахована особа отримає необхідні кошти.

У чому суть страхування

Зрозуміло, що страховий поліс, який придбає людина, не захистить від стихійного лиха, аварії або несподіваної хвороби, але цей договір є гарантією того, що страхова компанія покриє витрати, пов’язані з ремонтом автомобіля, лікуванням, відновленням майна тощо. В усьому світі вважають, що на сьогодні це один із найдієвіших способів фінансового захисту життя, здоров’я та майна.

Для пересічних громадян компанії пропонують такі види страхування:

автомобільне (обов’язкове (поліс ОСЦПВ) і добровільне (КАСКО), у межах яких можуть бути різні варіанти страхових пакетів);
добровільне медичне (у такий спосіб можна застрахувати власне життя та здоров’я від різноманітних ризиків, у т. ч. від нещасних випадків);
туристичне (цей вид страхування знадобиться тим, хто подорожує за кордон).

З умовами договору в кожному випадку клієнт може ознайомитися на сайті обраної компанії або дізнатися всі подробиці, зв’язавшись з її представниками.

Як обрати страхову компанію

Сьогодні існує безліч різних пропозицій, але для споживача важливо, щоб допомогу було надано вчасно і в повному обсязі. Для цього варто заздалегідь вивчити доступну інформацію й вибрати ту організацію, якій можна довіряти. Зокрема, потрібно звернути увагу на такі фактори:

наявність ліцензії. Без неї займатися страховою діяльністю не можна. Скан-копії документа мають бути опубліковані на сайті та розміщені в офісах;
оцінка доступності послуг. Тут потрібно буде подивитися, як представлена діяльність страховика у відкритих ресурсах (на сайті, у соціальних мережах), чи опубліковані фінансові показники. Має значення й те, як розміщена подібна інформація, чи є актуальні новини — це свідчитиме про ставлення організації до своїх клієнтів, про її відкритість і зацікавленість у майбутній співпраці;
надійність. Про це розповість рейтинг страхової компанії, про який можна дізнатися на незалежних ресурсах. В Україні зазвичай довіряють показникам, опублікованим на порталі Forinsurer;
досвід роботи та кількість виплат. Варто вивчити, як давно працює компанія в тому напряму, який потрібно. Річ у тім, що є організації, які надають послуги, наприклад, тільки для власників авто або у сфері медичного страхування. Окремо потрібно звернути увагу на розмір страхових виплат і порівняти його з активами. В ідеалі останній фінансовий показник має бути в кілька разів вищим. Це означає, що компанія має резерви й гарантує виплати своїм клієнтам.

Нарешті, одним із важливих критеріїв вибору є те, скільки коштують страхові пакети. Якщо їхня вартість занадто низька в порівнянні з середньою на ринку, то висока ймовірність шахрайства.

Сучасні умови доступу до страхових послуг

Сьогодні оцінити статус страхової компанії та укласти договір можна, не виходячи з дому. Для цього достатньо зайти на сайт, скористатися послугами онлайн-калькулятора, розрахувати вартість страхового поліса, заповнити заявку й отримати його на електронну адресу. Так можна оформити ОСЦПВ, туристичну страховку та інші програми.

Саме так налагодила роботу страхова компанія VUSO. У ній піклуються про клієнтів і намагаються покращити якість обслуговування. Для цього гарантують інформаційну підтримку 24/7 у разі настання страхового випадку, розвивають онлайн-сервіси, налагоджують адекватний зворотній зв’язок.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com або за номером телефону: 096 545 8237