Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

22 тис грн за композицію: діти з Рожнова долучилися до благодійного аукціону

28 квітня у Косові відбувся благодійний аукціон на підтримку ЗСУ. На ньому були представлені чимало лотів, один з яких – композиція від дітлахів із Рожнівського ліцею. 

Пише Інформатор з посиланням на Косівську РВА.

Учні початкових класів Рожнівського ліцею “Гуцульщина” імені Федора Погребенника підготували композицію під назвою “Україна понад усе”, у якій відобразили свою мрію бачити нашу державу територіально цілісною, незалежною та назавжди вільною від чобота російського окупанта.

“Україна очима дітей постала перед учасниками аукціону устеленою зеленню та різнобарвними квітами теплого літа, мирною та процвітаючою самостійною державою у спільноті європейських країн”, – йдеться у дописі.

Композицію продали за 22 тис грн.

До слова, учні Рожнівського ліцею вже двічі пропонували свої роботи для продажу на аукціонах на підтримку Збройних Сил України. Перший лот під назвою “Україна переможе” успішно реалізували на другому благодійному аукціоні, що проводився облдержадміністрацією в Івано-Франківську.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору