Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вечір-памʼяті Олександра Козаренка провели у Коломиї

Сьогодні, 30 квітня, у Коломиї вшанували пам’ять великого українського композитора, піаніста, викладача Олександра Козаренка. На заході зібралися митці з різних міст, які болісно сприйняли втрату маестро.

Пише Інформатор з посиланням на Коломию Культурну.

“Його ім’я має неабияке значення для Коломиї та коломиян. Саме тут він жив та творив. В березні цього року наше місто сколихнула трагічна звістка – відомий не тільки в Коломиї, а й у всій Україні композитор пішов з життя. Представники культури та мистецтва досі не можуть оговтатися від втрати, але ім’я Олександра Козаренка буде жити вічно в його творах та культурних надбаннях”, – йдеться у дописі.

Вшанувати пам’ять музиканта зібрались митці з Коломиї та Хмельницького. Всі присутні ділилися спогадами про композитора. Творча спільнота згадувала Олександра Козаренка в Музеї історії міста Коломиї, де щоранку о 8:00 він любив музикувати. Зі сцени звучали найкращі твори маестро Козаренка.

Коломийська філармонія імені Олександра Козаренка запрошує всіх поціновувачів вишуканого музичного мистецтва наступної неділі, 7 травня, о 16:00 на відкриття чергового сезону філармонії.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору