Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Футболка “Едельвейсів” та ікона з автографом Епіфанія зібрали майже 100 тисяч гривень на аукціоні у Косові

28 квітня, у Косові відбувся благодійний аукціон на підтримку 10 окремої гірсько-штурмової бригади. На торгах було представлено більше 70 лотів, які зібрали більше 850 тисяч гривень. Футболку з логотипом “Едельвейсів” вторгували за 53 тисячі гривень, а ікону із автографом Митрополита Епіфанія за 45 тисяч гривень.

Пише Інформатор з посиланням на Косівську РВА. 

За футболку “Едельвейсів” боролися восьмеро учасників заходу, врешті, як ми вже писали вище, футболку викупили за 53 тис. грн. Слід додати, що цей лот, наданий Олексієм Бондаренко, ввійшов до трійки найдорожчих лотів аукціону.

До теми: У Косові організовують благодійний аукціон на підтримку ЗСУ

Ікону Спасителя, вишиту хрестиком, на благодійний аукціон надала голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма.

“Сподіваємося, що ікона Ісуса Христа принесе її власнику мир та душевну гармонію, а кошти, виручені за неї, допоможуть 10-ій гірсько-штурмовій бригаді “Едельвейс” пришвидшити перемогу України над ворогом”, – додають у дописі.

Нагадуємо, що усі кошти з аукціону спрямують на підтримку 10-ої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору